Inlägget gjort

Kimo 2.0

Äntligen Kimo 2.0 – Nu kör vi!

Nu är det premiär för Kimo Instruments nya webbshop. Arbetet börjades i höstas med en stor enkät med frågor hur ni som kunder uppfattar Kimo och vad ni skulle vilja förbättra. Tydliga synpunkter kom fram och det uppskattar vi mycket. 

Mest framträdande var enkelhet och sökbarhet på vår sajt. Många ville också att det skulle vara enklare och snabbare att beställa direkt på nätet samt att man skulle kunna betala med både faktura eller med kort. Många av er kunder vet vad ni vill ha och uppskattar att snabbt och enkelt lägga sin order på nätet. Några kunder önskade en chat-funktion för att få snabba svar på enkla frågor. Vi har även gjort det enkelt att se vad som finns på lager och vad som är beställningsvara.

Vi har gjort vårt bästa med att få med så mycket som möjligt men är ödmjuka inför att det kommer att behövas ytterligare förbättringar. Vi tar tacksamt emot synpunkter och önskemål på info@kimo.se

Varmt välkommen att lägga din order på webben och som tack erbjuder vi alla som gör sin beställning på nätet 7% rabatt.
Ange koden: Kimo2.0