FLIR Fuktmätare

Flir:s MR serie av fuktmätare innehar många exta funktioner förutom dess funktionalitet som berör fukt. Vissa är inte enbart en fuktmätare utan även en värmekamera, andra innehar Bluetooth.  Sensorerna finns i olika former såsom bollformad eller pinformad. Det finns alltid en produkt för dina behov.

På KIMO finns modellerna för ditt behov till ett bra pris!
Behöver du råd eller har funderingar kring produkterna, tveka inte att höra av er! Detta går att göra via chatten, email eller telefon.
Nedan hittas de olika produkterna, klicka vidare läsa mer samt beställa dem!

Fuktmätare med bluetooth

Flir MR55 

FLIR MR55 är en pinbaserad fuktmätare med trådlös anslutning, vilket ger bekvämligheten att läsa avläsningar från en mobilenhet via FLIR Tools® Mobile app. Tack vare ett inbyggt bibliotek med 11 materialgrupper kan användarna ställa in mätaren till lämpligt testmaterial för att förbättra mätnoggrannheten. Det här biblioteket är enkelt att komma åt på FLIR.com-webbplatsen genom att skanna en QR-kod på baksidan av mätaren med en mobil enhet.

Köp produkten HÄR!

Flir MR59

FLIR MR59 är en knapplös mätare med trådlös anslutning, vilket ger bekvämligheten att se liveavläsningar från en mobilenhet via FLIR Tools® Mobile app. Tack vare den boll-formade sensorn kan användare täcka ett stort område på kort tid utan att göra ett märke, mäta i hörn och runt basplattor lätt; och upptäcka problem under ytan.

Köp produkten HÄR!

Fuktmätare med värmekamera

Flir MR176

FLIR MR176 är en unik multifunktionell produkt som är en kombination av värmekamera och fuktmätare. Genom sökning med IR-teknik kan en yta som behöver fuktmätas hittas oerhört enkelt. Riskområden i väggar och tak, läckage och bristande isolering upptäcks direkt med den känsliga IR-sensorn. Lasersiktet gör det enkelt att därefter gå fram och göra en effektiv fuktmätning med någon av de praktiska givarna.

MR176 mäter både relativ luftfuktighet och fukt i material. Som tillbehör finns kraftiga hammarelektroder för djupare mätning i trä, men även stiftgivare för minimal åverkan på ytskiktet. Även helt oförstörande mätningar i exempelvis kakel kan göras genom att lägga baksidan av instrumentet mot ytan med misstänkt underliggande fukt.

Köp produkten HÄR!