Kimo öppnar lab i Stockholm

 

 

Efterfrågan på kalibrering växer så att det knakar. Därför öppnar nu Kimo Instrument ett nytt kalibreringslab i Stockholm. Med större lokal, erfaren personal samt möjligheten att kalibrera fler mätområden tex höga tryck. Kimo Instrument är ett av få lab i Sverige med en alldeles egen vindtunnel.

Vi öppnar labbet i Stockholm den 25 September 2018. Välj mellan att lämna in ditt instrument på plats eller skicka det till oss.

Skicka eller lämna ditt instrument till
KIMO Instrument Lab
Jägerhorns väg 10
141 75 Kungens Kurva

Kalibrering

Kalibrering av mätinstrument och givare är extremt viktigt för att säkerställa värden och kvalitet. Kimo tar hand om detta åt er. Vi kallar ert instrument när det är dags för årlig kalibrering. Vi funktionstestar, kalibrerar, justerar om det krävs samt redovisar resultatet i ett certifikat som alltid bifogas. Dessutom sparar vi certifikatet åt dig om du skulle tappa bort det. Kimo hanterar storheterna temperatur, fukt, lufthastighet, tryck, gas, ljud, ljus och varvtal.

Normaler

Våra referens-normaler kalibreras årligen på ackrediterat laboratorie för att uppnå full spårbarhet. Erfaren personal garanterar att kalibreringen utförs korrekt enligt gällande nationella och internationella normer.

Snabb leverans

Vi kalibrerar de flesta kända fabrikat på marknaden. Merparten av all kalibrering sker i vårt laboratorium i Stockholm.  Detta innebär att du kan återfå ditt instrument inom några dagar vid en årlig standardkalibrering.

Välkommen att göra din beställning direkt på nätet eller kontakta oss på info@kimo.se eller ring 031-134980.